Ligji i të huajve

Ju mbështes, ju mbron dhe mbroni interesat tuaja!

Kënaqësi

600 skedarë / vit

Disponueshmëri

Urgjencë: 7 ditë në javë

tarifë

Transparenca

Avokati Ligji i Emigracionit - Airiau Avocat

Avokati Airiau

01

Një praktikë e arritshme

  • Rezervimi i takimeve online
  • Konsultime në zyrë dhe me videokonferencë
02

Mbështetje totale

  • Misioni ynë: kënaqësia juaj
  • Ne ju mbështesim deri në përmbushjen e misionit tonë.
03

Çmimet transparente

  • Konsultohuni me çmimet tona!
04

Klientë të kënaqur

  • Më shumë se 600 klientë na besojnë çdo vit!
05

Disa zgjidhje në rast emergjence

  • Na dërgoni vendimin për t'u kundërshtuar, dhe ne do ta bëjmë
    kujdesu për gjithçka.
  • Kontaktoni linjën tonë telefonike në +33 (0) 3 67 97 86 55
Bimë dekorative

Firma Avocat Airiau ndërhyn në disa gjuhë dhe i kushtohet ekskluzivisht ligjit të të huajve. Në të vërtetë, kompleksiteti në rritje i ligjit të të huajve kërkon avokatë kompetentë dhe të përgjegjshëm.

Në këtë kuptim, ne ndërhyjmë për t'ju mbështetur në mënyrë që të merrni një leje qëndrimi nga prefektura.

Ne gjithashtu ju ndihmojmë të rregulloni migrantët pa dokumente dhe të merrni shtetësinë franceze.

Po kështu, ne ju mbrojmë në gjykatë për të mbrojtur të drejtat tuaja.

Ne jemi në gjendje të kapim gjykatat administrative në të gjithë juridiksionin e Alsace dhe Moselle.

Për këshilla mbi të drejtat e të huajve, ne ju ndihmojmë në të gjithë Francën.

Airiau Avocat është serioze, reagent, dhe prandaj është referencën në ligjin e të huajve.

Airiau Avocat punon në të gjitha fushat e ligjit të të huajve

Leja e qëndrimit

Ka shumë leje qëndrimi. Prandaj, ju duhet të zgjidhni atë që ju përshtatet.

Azil

Ndërhyrja e ekspertëve brenda kuadrit të zbatimit të Rregullores së Dublinit III.

Kombësia

Ekzistojnë disa metoda të marrjes së kombësisë franceze, kjo është arsyeja pse ju duhet të kontrolloni nëse i plotësoni kushtet.

vizat

Meqenëse ka shumë viza, merrni këshilla për të zgjedhur atë të duhurin për ju.

Bashkimi familjar Bashkimi familjar

Ju mund të sillni bashkëshortin dhe fëmijët tuaj të mitur në Francë.

Rregullimi

Të qëndrosh pa letra nuk është zgjidhje. Pra, kontrolloni nëse i plotësoni kushtet për të marrë një rregullim.

OQTF dhe Refuzimi i qëndrimit

Një vendim i pafavorshëm i prefekturës duhet të kundërshtohet para gjykatës administrative për ta anuluar atë.

Bimë e yndyrshme

Ekipi i firmës është i trajnuar që të jetë në gjendje t'i përgjigjet çdo problemi. Në të gjitha rastet, secili i huaj duhet të jetë plotësisht në dijeni të ligjit në fuqi përpara se të shkojë në prefekturë. Megjithatë, ndodh shpesh që i huaji të aplikojë për leje qëndrimi edhe pse nuk i plotëson kushtet për ta marrë atë. Në këtë drejtim, prefektura mund ta njoftojë atë për një vendim refuzimi, i cili rrezikon të shoqërohet me një vendim dëbimi. Për të shmangur një situatë të tillë, duhet të na kontaktoni.

Përveç kësaj, një i huaj pa dokumente, në kushte të caktuara, mund të marrë një rregullim. Në këtë rast, ekipi ynë do të jetë në gjendje t'ju shoqërojë në mënyrë perfekte.

Po kështu, në situata të caktuara, ju gjithashtu mund të merrni kombësinë franceze.

Në të gjitha rastet, ekipi i firmës është në dispozicionin tuaj për të përmbushur pritjet tuaja.

Ligji i të huajve: kërkoni këshilla nga Airiau Avocat

Ekipi i avokatëve AriauLigji i të huajve është një lëndë komplekse e cila evoluon shumë shpejt. Në të njëjtin kuptim, situata juaj personale dhe familjare synohet të zhvillohet gjatë rrjedhës së jetës tuaj. Në varësi të situatës, nëse nuk keni të drejtë për leje qëndrimi, tani mund të plotësoni kushtet për të marrë një të tillë. Prandaj është e rëndësishme të bëni kontakte të rregullta me firmën, veçanërisht në kontekstin e një pranimi të jashtëzakonshëm në qëndrim, në mënyrë që t'ju rregullojë.

Pas disa vitesh në territorin francez, dhe pasi të integroheni profesionalisht, mund të pretendoni se merrni shtetësinë franceze. Fitimi i kombësisë franceze ju lejon të përfitoni nga shumë përparësi, veçanërisht pasi do të jeni mbajtësi i shtetësisë evropiane.

Rekomandohet fuqimisht të kontaktoni firmën para çdo qasjeje me prefekturën. Një avokat do të jetë në gjendje t'ju këshillojë në mënyrë perfekte për procedurën që duhet të ndiqni në mënyrë që të mos bëni ndonjë gabim. Shpesh, tashmë është tepër vonë kur avokati ndërhyn. Duke pasur parasysh pasojat që një vendim i prefekturës mund të ketë në rrjedhën tuaj të jetës, merrni refleksin për të kontaktuar një avokat në ligjin e të huajve për çdo hap.

Duke qenë vigjilent në marrëdhëniet tuaja me prefekturën, çelësi për paqen e garantuar të mendjes në Airiau Avocat!

Airiau Avocat: bashkëbiseduesi juaj i privilegjuar për kundërshtimin e vendimeve të refuzimit të prefekturës

Prefektura njofton rregullisht vendimet e refuzimit me postë. Vini re se ju keni një periudhë apelimi në mënyrë që të kundërshtoni vendimin para gjykatës kompetente. Në një situatë të tillë, këshillohet që të kontaktoni direkt firmën, e cila do të jetë në gjendje t'ju udhëzojë.

Rruga për të kundërshtuar një vendim të prefekturës është si më poshtë

Takim në zyrë

Ju sjellni vendimin për t'u kontestuar dhe dokumentet tuaja mbështetëse

01

Përgatitja e apelit

Ekipet tona po punojnë për të zbatuar një strategji

02

Hartimi i apelit

Avokati juaj harton apelin duke parashtruar argumentet vendimtare

03

Me qëllim

Dosja juaj studiohet nga gjykata

06

Audiencë

Ju thirreni në gjyq me avokatin tuaj

05

Referimi në juridiksion

Dosja juaj regjistrohet në regjistrin e gjykatës

04

Vendimi merret nga gjykata

07

Në çdo hap, firma ju këshillon dhe udhëzon.
Airiau Avocat: ju mbështet, ju mbron dhe mbroni interesat tuaja!